0
1836
Daniela Cazimirovici:
In cadrul atelierelor organizate de Academia de Educatie Nonformala Aikibudo, impreuna cu familia mea am participat la multe activitati minunate, vesele si relaxante.
Sunt mama lui Andrei, un baietel de11 ani, si va marturisesc ca mie mi-a placut cel mai mult ‘Tabara montana de familii”. Am avut ocazia sa invat foarte multe lucruri pe care le poti face in situatii critice pe munte si nu numai, m-a incarcat cu energia de care aveam nevoie, a fost senzational! Iar pentru sotul si pentru baiatul meu cele mai apreciate ateliere au fost cele de “Paintball” si “O zi intr-un dojo de Aikido”. Acolo au avut ocazia sa-si demonstreze vitejia de cavaleri Jedi pentru a indeplinii anumite misiuni, probe de imaginatie si sa dobandeasca mai multa incredere unul in celalalt pentru a putea castiga “rasplata marelui maestru”.
Profesionalismul, seriozitatea, entuziasmul si imaginatia echipei AENFA pentru organizarea acestor ateliere sunt uimitoare! Oameni buni, sunteti geniali!
Dragi parinti, daca doriti pentru copiii dumneavoastra o altfel de educatie si o altfel de distractie, nu ezitati sa participati la atelierele AE NFA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.